2015. szeptember 29., kedd

A Mímes Rend inspirálta Londoni túra

Nagyon jó kis túrát állítottak össze a Csontszüret rajongói számára Londonban. Az út a sorozat, de főként a Mímes Rend egy-egy helyét tartalmazza, nagyon jól összefoglalja a jelentős helyszíneket.


A túra megállói


Seven Dials: Seven Dials London térségben található, a Hét Pecsét tagjainak lakóhelye. A Mímes Rend eredeti borítója is a Seven Dialst ábrázolja.

A Fehér Béklyózó ,,barlangja": Ez a hely konkrétan Paige és társainak a főhadiszállását takarja, itt laknak Jaxon Hall (azaz a Fehér Béklyózó) emberei, köztük a főszereplőnk is.

St Alban’s templom, Lonndon
Chateline's, Neal's Yard: Chateline's az a bár, ahová Paige jár, hogy beszedje a bérelit díjakat Jaxon számára, illetve társaival rendszeresen reggelizik itt. Mögötte található a Neal's Yard, egy gyönyörű udvar, ami szintén remek hely a reggelire.

Fekete Piac: A látók számára tökéletes hely, ahol eladhatják mindenféle dolgaikat. A Hét Pecsét tagjai is szívesen járnak ide, hogy eladják a Mártír Múzsa (Eliza) képeit.

Szt. Alban's templom: E templom tetején pihent meg Paige, Nick és Zeke, akik egy darab harang megszólalása mellett ,,megemlékeztek" Hétpróbás Hector haláláról. A régi templom a Wood Streeten található.

Scion Anglia Bankja: A bank a valódi angol bank helyén található. A Bank megállóhely, ahol a Csontszüret kezdődik, az utca másik oldalán található.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése